Diensten die wij aanbieden

Wij bieden een breed scala aan loodgietersdiensten, van reparaties tot vervangingen in zowel huishoudelijke als commerciële installaties.

Hoe kunnen we u helpen?

Camera inspectie

wij bieden camera inspectie aan als onderdeel van onze ontstoppingsdienst. Met behulp van geavanceerde camera’s kunnen we snel en effectief verstoppingen opsporen en lokaliseren, zelfs op moeilijk bereikbare plekken zoals leidingen onder de grond.

Onderhoud + Reinigen

Het is belangrijk om regelmatig onderhoud en reiniging uit te voeren om verstoppingen in huis te voorkomen. Als er toch een verstopping optreedt, kan Khbabez snel en efficiënt het probleem verhelpen en verdere schade voorkomen.

Frezen van leidingen

Als bedrijf Khbabez bieden we het frezen van leidingen aan om onze klanten snel en efficiënt te helpen bij het onderhoud en reparatie van hun leidingen. Deze methode zorgt voor minimale onderbrekingen in de dagelijkse activiteiten van onze klanten.

Ontstoppingen

Bij Khbabez begrijpen we dat een verstopping van uw riolering of afvoer een stressvolle ervaring kan zijn. Daarom bieden we een snelle en professionele ontstoppingsdienst aan om het probleem snel en efficiënt op te lossen, zodat u snel weer terug kunt naar uw dagelijkse routine.

Leegzuigen tot 1 m³

Als onderdeel van onze professionele ontstoppingsdienst biedt Khbabez ook het leegzuigen van kleine hoeveelheden afvalwater tot 1 m³ aan. Onze ervaren technici staan altijd klaar om u te helpen bij het oplossen van uw afvoerproblemen, ongeacht de omvang van het probleem.

Loodgietersdiensten

Loodgietersdiensten omvatten onderhoud, reiniging, het frezen van leidingen, ontstoppingen en het leegzuigen van leidingen tot 1 m³. Het is belangrijk om periodiek onderhoud uit te voeren om problemen te voorkomen en verstoppingen te verwijderen.

emergency

We zijn hier om te helpen! Bel ons of maak een afspraak vandaag nog!

Open chat
1
Hulp nodig?
Diensten
Hallo! 👋

Hulp nodig?